mmiia.blogg.se

Min blogg om allt och inget...

Tisdag...

Kategori: Allmänt

Hej hej.

Tisdag idag då. Ska inte anstränga mig allt för mycket idag. Blir nog så att jag och Felix stannar hemma, läser lite och busar. =) Det kan ju vara skönt i bland det också.
Herrn i huset är på jobbet. Tjänar pengar för att kunna försörja sig älskade familj. ;) Slutar inte förrens ikväll kl. 21 vilket är lite trist men det är sånt man får ta.

Igår var jag på besök hos min läkare. Pratade en del om DBT (Dialektisk beteendeterapi) osv. Verkar som att det inte finns någon möjlighet att börja med det förrens våren 2008 om det inte är så att jag kan tänka mig att börja i en grupp som missbruksenheten ska starta snart. Brukar tydligen bli platser över där så jag sa att jag kan väl gå på informationsmötet och så får vi se sedan. Vill ju gärna börja med terapin så snart som möjligt.
Fick också medicin som ska stabilisera mitt humör, Fluoxetin, så nu får vi väl om det blir någon förbättring. Hoppas det. Förra gången jag åt medicin fick jag remeron/mirtazapin och jag tyckte inte att de hjälpte alls.


 <- Min syster Petra fyllde år igår! Grattis i efterskott! =)

Ska bjuda henne på en födelsedagslunch och hitta någon rolig present till henne på fredag var det planerat! =)

Näe nu ska jag titta lite på teve och passa på att njuta av lugnet medans Felix filur sover. ;) Tror minsann det är Fashionhouse just nu. Kan ju inte missa det för allt i världen. ;P

Ha en fortsatt trevlig tisdag och glöm ej att titta på Ugly Betty och Desperate housewives ikväll! Bästa tevekvällen på hela veckan ju, imorrn också då förstås för man får ju inte glömma Greys Anatomy.


Felix filur ->       <- Min syster Petra och min älskade man Stefan