mmiia.blogg.se

Min blogg om allt och inget...

Länge sedan...

Kategori: Allmänt

... jag skrev nu igen. Har hänt en hel del sen sist skulle jag tro.

Älskade lilla Felix har hunnit fylla 3 år. =) Så stor redan så... Han fick en massa fina presenter av alla och Petra hade gjort en jättefin tårta till honom alldeles själv.





(Lånade bilderna från syrrans blogg tills jag hunnit lägga in egna på datorn.)

Bortskämda unge måste jag säga. ;) Presenter från alla håll och kanter. Tack så mycket allihopa! Felix är en lycklig liten kille! =)


Igår var jag mycket produktiv måste jag säga.
Först terapi på morgonen och sen hem och städa tills det var dags att hämta Felix på dagis.
När vi kom hem tänkte jag att vi lite snabbt skulle bygga ihop våran nya byrå som inhandlades i onsdags. Tänkte hinna klart med det innan HeiDi, Bamse och Emmy skulle komma på besök... Haha... Ja det kan jag ju säga att vi inte hann. Det var typ tusen delar men vi hann iaf en bit på väg... Felix var så duktig och hjälpte mig att skruva och hamra. ;P
Sen hade vi som sagt besök av HeiDi, Bamse och Emmy. Jättetrevligt! =) Felix fick ett parkeringshus och bilar i present. Han var överlycklig! Bamse var så snäll också och hjälpte Felix att bygga ihop det. Fika hade dom också med sig... Mycket mumsigt! =)
Efter att de åkt så byggde jag och Felix färdigt byrån, den blev riktigt bra. Som den skulle vara hoppas jag. Hehe... ;P Så tänkte jag när jag ändå hade verktygslådan framme att jag kunde passa på att sätta upp vår fina tavla som vi fick i bröllopspresent och lite foton här och där. Har inte haft ork tidigare men nu känns det mycket mer hemtrevligt. =) Möblerade även om lite i köket. Blev mycket bättre tyckte jag. Vill bara ha någon form av skänk eller byrå dit in också nu så vore det perfekt. =)


Idag tvättar jag till 12. Felix kollar på Madagaskar (favoritfilmen just nu) och Stefan är iväg hos frisören. Efter 12 ska vi träffa HeiDi och gå i knalleland lite. Måste hitta nåt snyggt till lördag. Halloweenpartaj! Jippie! ;P Ska bli så kul. Vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till än dock men det löser sig. =)

That´s it för denna gången... Ska försöka skriva oftare nu... =) Puss!


Lite vimmelbilder från det sista också... ;)