mmiia.blogg.se

Min blogg om allt och inget...

Dagen som den varit.

Kategori: Allmänt

Så underbart väder det har varit ute idag. Solsken och ganska lagom temperatur. Hade kanske kunnat vara lite varmare men det är ju bara mars så det får väl duga.

Kikat på en lägenhet idag. En 3a på ett mycket fint område i vår stad. Vill ju hemskt gärna flytta nu när vi har fått barn och allt. Bor för tillfället i en 2a och det kan ju bli lite trångt, speciellt om vi lite längre in i framtiden skulle vilja skaffa ytterligare en liten knodd. Sen ligger lägenheten som vi kikade på betydligt mycket närmare mina kära föräldrars bostad och det är ju absolut ingen nackdel. Tyvärr hade någon annan redan tackat ja till den lägenheten fick vi veta lite senare på dagen. Tråkigt men det dyker väl förhoppningsvis upp fler lägenheter som kan vara av intresse.

Förutom att kika på lägenhet har vi också kilat runt i lite affärer i sällskap av min mor och syster. Min underbara mor köpte en superhäftigt body och ett par strumpor till Felix. Han börjar bli bortskämd, våran lilla go'bit. ;) Själv inhandlade jag ett set till köket innehållandes en kökshandduk, en grillvante (heter det så tro?) och en grytlapp med komotiv. Kossor är ju så otroligt söta. =) Vårat hem är smått invaderat av kossor i alla dess former. Har blivit så att jag har börjat samla lite på "kogrejjer". Köpte också en kyckling, lite påskpynt, har inte allt för mycket av den varan hemma annars.

Sitter nu och tar det lugnt och väntar på att mina kära älskling ska sluta jobbet och komma hem och pussas lite med mig. *Saknar*

Ska slita mig från datorn nu, går en bra film i kanal 1 som jag vill se. Huruvida det blir något blogginlägg imorgon återstår att se. Vi har "barnfri" dag/natt. Felix ska vara hos sin mormor och morfar så att jag och Stefan får lite tid för oss själva. Är så mycket man vill försöka hinna med att göra och sitta vid datorn hör ej till det jag prioriterar högst.

Så kära bloggläsare, här tar vi farväl för denna gång. Trevlig helg och adjö!