mmiia.blogg.se

Min blogg om allt och inget...

Nyårsafton 2009 + året 2009

Kategori: Allmänt

Jaha då var vi framme vid nyårsafton 2009. Ytterligare ett år har gått och mycket har givetvis hänt...
Orkar inte skriva nåt superlångt inlägg idag då Felix står och hänger på min arm och vill ha all min uppmärksamhet. ;) Men tänkte jag skulle skriva nåt litet iaf.



Mycket som hänt under 2009 som sagt...

Stefan har fyllt 29 år så inte långt kvar till gubbe nu. ;) 30 nästa med andra ord. Tror inte det varit några "större" händelser där som måste nämnas. Om han tycker det själv så får han väl lägga till i efterhand. ;P


Felix fyllde 3 år i oktober 2009. Stora killen! =) Han växer så fort så... Vilken duktig liten kille vi har. Han kan en massa bokstäver, räkna till 14 och har lärt sig "höger och vänster". På julafton lämnade han bort alla sina nappar till tomten bara rakt av och han har varit så duktig och knappt frågat efter dom. Villkoret var dock att tomten skulle lämna dom till en annan bebis som behövde dom. ;) Blöjfri dagtid är han också snart. Vi är ju ute och flänger en hel del om dagarna så har varit lite slapp med det där tidigare men nu när vi har varit hemma så har han varit blöjlös i stort sett hela tiden. Bara häromdagen gick han på toaletten alldeles själv och gjorde både nr 1 och 2 utan att säga till innan. Ropade bara när han var klar. Så stolta över honom är vi! =)




Och nu till mig då... Hemska tanke... ;) 26 år fyllda och på väg... nånstans. Hehe. Jao... I år har jag bland annat äntligen blivit klar med min DBT, iaf gruppdelen. Känns mycket bra. =) Har ju faktiskt gått i DBT i ca 2 år. Har även fått ytterligare en diagnos utöver "borderline - emotionell personlighetsstörning" och det är "bipolär sjudom". Känns väldigt bra det också trots att det egentligen inte är nån kul diagnos att få. Nu får jag ju iaf rätt sorts medicinering och jag mår faktiskt bättre. Beror givetvis på DBT:n också men ändå. =) Har också börjat jobba med min panikångest i terapin. Jobbigt men bra. Siktar på att kunna läsa vidare nån gång snart och då är det ju rätt bra att blivit av med panikångesten och den "sociala fobin". Annars är det väl inget större som hänt mig...


(Partypic på mig och Linda tagen under 2009)


För övrigt så har vi ju flyttat. Från trandared till norrmalm och jag trivs så bra! =) Även om lägenheten är liten så vet jag att det finns potential för att få det riktigt bra. Det ligger dessutom nära till både stan och knalleland och inte minst till mamma och pappa. ;) Aldrig fel. Lekplats precis utanför huset, mycket barnfamiljer i området och 2 min gångväg till dagis. Vad mer kan man begära? ;)


För att gå vidare till en väldigt tråkig händelse så gick min lilla kusin Lisa bort i år. =(  RIP Lisa. Kommer aldrig att glömma dig! Du var en väldigt fin människa och jag saknar dig även om vi inte träffades så ofta det sista.



<3


Ska väl nämna liten om julen också. Har haft en underbar jul med familjen. =) Mycket trevligt sällskap, god mat och fina julklappar.


(Vår spinkiga tomte ;), jag, Felix och Stefan.)


(En trött liten tomtenisse)


Hade också en kul juldag i sällskap av Linda och Peter. =) Förfest hos Linda sen i väg till en mc-klubb som heter Ragnarök. =)


(Jag och Linda ego-fotar på förfesten. Hehe)


Idag, nyårsafton, är jag hemma med Felix. Vi åt lite ostbricka tidigare + lite fancy salami. Mums. Sen har vi även ätit marängschviss (eller hur det nu stavas) men det gillade inte Felix. Hehe. Han är bra mysko den. Gillar ostbricka men inte marängschviss... Funderar även på att slänga ihop lite pepparbiff, pommes, ädelostsås och vitlöksbröd sen. Beroende på hur länge Felix orkar vara vaken. Annars kan jag väl ju för sig äta själv men inte så kul ju. Har en liten mini"champagne" som jag ska öppna vid 00-slaget förutsatt att jag fortfarande är vaken då. ;)


Får väl önska er alla ett enormt GOTT NYTT ÅR 2010! =)
<3