mmiia.blogg.se

Min blogg om allt och inget...

Jobb på g?

Kategori: Allmänt

Jaha då kanske det blir att jobba snart igen då... Fick ett samtal tidigare idag med en förfrågan om jag kan tänka mig att jobba på Nelly igen. Ska på "intervju"/info på tisdag så får vi väl se vad som händer. Vore ju inte fel alls med riktig lön igen, det måste jag ju erkänna. ;)

Har min lilla groda <3 här idag/över natten. Så mysigt! =) Saknar ju honom något enormt när det är pappa-veckor.
Just nu sitter vi bara och tittar på barn-program och Felix har precis ätit kvällsmat. Snart läggdags för honom... Sen blir det lite Criminal Minds för mig och älsklingen skulle jag tro. Började kolla från säsong 1 för ett par dagar sen. Riktigt bra serie!

Måste säga att det känns konstigt om än bra när det är så ljust ute trots att klockan börjar närma sig 19. Lite varmare ute bara så hade det ju varit perfekt. Jädrans skit att det ska bli så kallt i helgen. Gillar vi inte!

Imorrn blir det tjej-kväll med älskade Emma. Ska bli najs minsann... Dricka lite vin och tjöta hål i huvudet på varandra. ;) Sen får vi se om det blir lite utgång också. Emma tyckte vi skulle försöka komma in på 30+ på Grand men tvivlar på att jag kommer in där. Fyller ju inte ens 30 i år än. Hade jag gjort det hade det kanske gått. Men försöka skadar väl aldrig antar jag. =) Annars hamnar vi väl på Brassan som vanligt... Dansa loss hela natten lång! ;)


Japp japp det får vara nog för denna gången... =)
Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina! <3

Tudeluu... ;)