mmiia.blogg.se

Min blogg om allt och inget...

Flytt på tisdag...

Kategori: Allmänt

... redan blir det förmodligen. Eller ja, om det går att boka om flyttbilen. Annars så börjar vi iaf att flytta en del lådor och sånt. =) Ska bli mysigt att flytta. Lägenheten är visserligen inte i största laget men läget är ju perfekt. Nära till allt och alla i stort sett. =) Jippie!


Idag har vi tagit det ganska lugnt. Packat en del saker och börjat småstäda men annars bara haft det gött. Vi åt så god lunch/middag idag. Lövbiff i pitabröd med sallad och egengjord vitlöksdressing. =) MUMS! Till efterrätt blev chokladpudding med vispad grädde. Dock några timmar efter hehe. ;)

 +  = Mums! Hehe.

Mår lite illa nu efter chokladpuddingen som vanligt. Är ju så jäkla mastigt! Undra hur länge jag måste stå på crosstrainern för att lyckas bli av med dom kalorierna?? Suck. Givetvis har jag värsta hostan och ont i halsen så lär förmodligen inte kunna träna imorrn. =( Får kanske bli en långpromenad eller något istället.


Jag har ont i mitt knä! Var bara tvungen att tala om det. Kom i natt. Slog ju i knät för några veckor sen och haft megablåmärket men nu är det nästan borta så borde ju inte vara det. Känns mysko iaf. Stackars mig! =.(

;P